Kamers

kamer1

Luxe Beekkamers vanaf € 95

Onze ruime, lichte, 30 m2 grote en luxe beekkamers beschikken over openslaande deuren naar het aan de Chaamse beek gelegen terras en hebben uitgestrekt en vrij uitzicht over de weilanden en het landgoed Valkenberg. De kamers zijn oa voorzien van een twee-persoons boxspring, tv, wifi, zitgelegenheid, privé terras en eigen sanitair.

Lees verder

kamer1

Met kinderen

Op iedere kamer is de mogelijkheid een (kinder)bed bij te plaatsen. Daarnaast hebben we voor grotere gezinnen een slaapkamer beschikbaar die bijgeboekt kan worden bij de luxe Beekkamer. Deze kamer beschikt over een tweetal stapelbedden en is intern te bereiken. Deze 4- persoonskamer beschikt niet over eigen sanitair en is uitsluitend in combinatie met de beekkamer te boeken. Kinderen tot 4 jaar gratis, vanaf 4 jaar € 15,- per kind per nacht

Lees verder

kamer1

Familie arrangement (prijs in overleg)

Door de gezamenlijke woonkeuken, groot ca 70 m2, voorzien van inbouwapparatuur, en het gezamenlijk buitenterras, is onze accommodatie tevens zeer geschikt voor families en groepen van 10 tot maximaal 13 personen. U beschikt dan exclusief over de woonkeuken, 3 twee-persoons Beekkamers, een 4- persoonskamer en heeft de mogelijkheid op de beekkamers (kinder) bedjes bij te zetten.

Lees verder